

Fiziksel Kirlenme
Açık kalan depo kapakları ya da depo kapağının kenarında kalan boşluklardan toz, yaprak, kuş pislikleri, böcek, salyangoz ve hatta kuş ölüleri deponun içinde mikrobik ve fiziksel kirlenmeye neden olmaktadır.
Biyolojik Kirlenme
Çıplak gözle görülemeyecek kadar küçük olan tek hücreli mikroorganizmalar; mayalar, bakteriler, algler ve küfler vardır. Bu mikroorganizmalar insanları, hayvanları ve bitkileri hastalandırır. Hatta ölüme bile sebebiyet verebilir. Aynı zamanda gıdaları bozarak ekonomik kayıplara da sebep olur. Temizlenmeyen su depolarında zamanla oluşan kirlenmeler çocukların sinirsel gelişimini, davranışlarını ve büyümeyi olumsuz şekilde etkiler. Yetişkinlerde ise kan basıncının artmasına ve Alzheimer’e bile neden olabilir.
Su deposuna gelen sular ne kadar temiz olursa olsun depoya alındıktan 4 ya da 6 ay sonra fiziksel ve kimyasal reaksiyona girerek kirlenmeye başlar. Demir, yosun, kireç ve mangan gibi maddeler sudan ayrılarak depo ve kaplarda kirlilik tabakasını meydana getirir. Arıtması tam olarak yapılmayan şehir sularında gizli boru kırıklarından sızarak depolara gelen çevresel atıklar ve canlılar su depoları için adeta bir yuva haline dönüşür. Mikrop yuvasını halini alan su depolarının mutlaka profesyonel bir firma tarafından düzenli olarak temizlenmesi gerekir.
Size bu konuda %100 memnuniyet sağlayarak kaliteli hizmet sunan Pak İş ilaçlama firması kirlenen su depolarınızı tertemiz bir hale getirerek sağlıklı hayatınıza devam etmenizi sağlıyor. Pak İş ilaçlama bir telefon kadar uzağınızda.